duminică, 3 mai 2009

Adio


Sufletul iti miroase a salcam uscat.... inca, desi ai plecat cand trec prin locurile bantuite de pasii nostrii parca inca te mai aud strigand in spate „TTEE IUUBBEESCC!”
Parca inca iti mai aud pasii pe podeaua veche de lemn de cires, inca te vad pregatind micul dejun: pura dezbracata iar sanii tai dezgoliti ma fac sa imi aduc aminte fiecare moment de ieri noapte.
Desi ai inima franta de atata ingrijorare totdeauna pentru mine ai avut pastrat un zambet si ...o iubire nemarginita
Acum imi privesc mainile ce se topesc usor sub privirea ochiului tau rece, din incheieturi sangele curge siroaie, siroaie ale uitarii... parca moartea vrea sa imi apara pentru a-mi curma suferinta si totusi reusesc sa o alung ,deschizand fereastra pentru a intra razele puternice.
Te astept in fiekre dimineata, pe acelasi peron,langa aparatul de Cola... unde obisnuiam sa ne intalnim candva, dar acum te regasesc imbratisata si iubita de alt om, total diferit de ceea ce eram eu pentru tine. Multi ar zice sa te las, k asa vei fii fericita, dar oare exista asa cv, fericire?
Pentru mine acum fericirea e un demon, caci tu erai fericirea mea si acum m-ai parasit , singura caldura a fost ultimul adio al tau, spus sub forma unui sarut inlacrimat, umed dar si secat in acelasi timp.... oare era mila? Sau oare era un subinteles ca vei reveni la pieptul meu si sa ascultam cu bataile inimii melodia ce ne apropia. Mi-e dor chiar si de certurile in care eu ajungeam afara si tu ramaneai in camera cu ochii plini de lacrimi de regrete caci ma trimisesei „la dracu” si erai constienta ca iubirea adevarata rar ajunge in foc!
Desi inca te doresc asa de tare, te urasc...te urasc caci adio-ul tau era de fapt un nou El , lasandu-ma in spate.
Teii inca ma asteapta sa ma plimb pe aleea aia superba, sa simt vara in narile uscate de atatea lacrimi..... doar k de data asta din 2 singuratici a ramas doar unul.

Un comentariu:

Beniamin spunea...

Varsatoareo varsatorii te citesc